• 0212 274 45 74
  • 0539 545 41 31

Hizmetler

DR YASEMİN ARSLAN DİYETİ


Dr Yasemin Arslan Programında önce 21 günü, 8 haftayı ve sonrasında tüm hayatınızı içeren programımız dört adımdan oluşuyor.Süreci kolaylaştırmak içinse beslenmenin yanı sıra akupunktur,mezoterapi,PB serum ve iğneli lipoliz tedavilerinden de faydalanabilirsiniz.

1.Adım: Arınma dönemi: Bir hafta süreli hafif bir detokstur. Bedeninizin arınmasına yönelik beslenme şekli ve hafif, kısa yürüyüşlerden oluşur. Vücut ağırlığınızın hızla verildiği kıymetli bir dönemdir. İlk hafta verdiğiniz kiloyu, beslenme ve egzersiz programınıza tam olarak uyduğunuz takdirde, daha sonra ancak bir ayda verebilirsiniz. Vücut ağırlığınızın %5’ine bu hafta veda edebilirsiniz.


2.Adım: Aktif zayıflama dönemi: 7 haftalık bir süreci kapsar. Bu süreçte alternatif beslenme programlarını bulacaksınız. Beslenme listeleriniz sırasıyla, alternatif değişimleri öğreneceğiniz hafta, protein haftası, vejetaryen beslenme haftası, hipoglisemik hafta, süt ürünlerini içermeyen hafta, mayasız ya da glutensiz beslenme haftası, protein ve karbonhidratları ayrı tüketme haftası, suni karbonhidrat içermeyen beslenme haftası ve sadece toprakta yetişen bitkisel yiyecekler yani hububat, baklagil, sebze ve meyveden oluşan veganbeslenme haftasıdır. Vegan beslenme haftasında bir günlük çiğ beslenmeyi de deneyimleyebilirsiniz. Her hafta ayrı bir beslenme şeklini programlamak sizin için zor olursa herhangi birbeslenme şeklini isterseniz 3-4 hafta boyunca da uygulayabilirsiniz.

3.Adım: Günlük yaşama uyumlanma dönemi: İki haftalık bir süreci kapsar. Yavaş, kontrollü ve bedeninize uyumlu bir şekilde yiyeceklerin serbestleşmesinin gerçekleştiği bir dönemdir.

4.Adım: İdeal kiloyu koruma programı: İki sene sürelidir. Bu süre programı tamamladıktan sonra vücudunuzun yeni fit halini kabullenmesi için geçen zamandır. Bu bilgiyi binlerce danışanımızın zayıflamasıyla ilgili geçen süreçte, yani uzun yılların tecrübesiyle öğrendik. Dikkat: Bu sürede kendinize dikkat etmeyi bırakıp, eski hatalı yaşam alışkanlıklarınıza tekrar geri dönerseniz vermiş olduğunuz kilonuzu yo-yo etkisiyle %30 fazlasıyla geri alırsınız Önerilerimize kulak verdiğiniz takdirde ise bu yaptığınız son diyet olacak.




Paylaş: