• 0212 274 45 74
  • 0539 545 41 31

Hizmetler

MEZOLİFT ve YÜZE VİTAMİN UYGULAMALARI


.Mezoterapiyle aynı mantığı taşıyan mezolift ;

1)Ağızdan alınan maddelerin cilde gidene kadar etkilerinin azaldığını,

2)Büyük moleküllü vitamin,minerallerin ve HLA'nın da yüzeyel olarak sürüldüğünde cilt altına yeterli miktarda geçemeyeceği

Düşünülenerek bu maddelerin direkt cilt içine verilme yöntemidir.

Nemini,parlaklığını,canlılığını yitirmiş ya da yitirmeye başlamış bir ciltte bazen ihtiyaca göre tek seans yeterli olurken bazen 2 haftada 1 sıklığında 4-6 uygulama gerekir.

Mezolift 30 yaşından itibaren yapılabilir.Tedavi hafif kırışıkları açar ,cildi nemlendirir,besler, daha parlak ,berrak ve pembe bir cilt oluşumuna yardımcı olur ,dolgu maddesi olmasa da hafif bir dolgunluk ve lifting sağlar. Bu özellikleriyle de özellikle yüz, hep ihmal edilen ve yüze göre daha yaşlı bir görünüme sahip olan boyun ve dekolte bölgesinde çok başarılıdır.

Mezolift HLA,kalsiyum,potasyum,magnezyum,sodyum gibi mineraller, A,B,C,E vitamin grupları,kollajen gibi aminoasit protein grupları,bazı nükleik asitler ve antioksidanlardan oluşan bir kokteyl içerir .Tüm medikal estetik tedaviler gibi mezolift de 5-10 dakikada uygulanabilen, doğru teknik kullanıldığında hiç acı hissedilmeden yapılan bir tedavidir. Tedaviden sonra ise rahatlıkla işinize dönebilirsiniz.




Paylaş: