• 0212 274 45 74
  • 0539 545 41 31

Blog

4 ADIMDA KALICI ZAYIFLAMA

5dcd81e14f83a.jpg

4 ADIMDA KALICI ZAYIFLAMA

Dr Yasemin Arslan programında önce21 günü,10 haftayı ve sonrasında tüm hayatınızıiçeren programımız dört adımdan oluşuyor :

1Adım: Arınma dönemi: Bir hafta süreli hafif bir detokstur. Bedeninizin arınmasına yönelik beslenme şekli ve hafif, kısa yürüyüşlerden oluşur. İlk hafta vücut ağırlığınızın hızla verildiği kıymetli bir dönemdir. Vücut ağırlığınızın %5’ine bu hafta veda edebilirsiniz. Ayrıca çevremizin toksinlerle yüklü olduğu bugünün dünyasında en azından mevsim geçişlerinde bu bir hafta süreli detoks programını uygulamak ömrünüzü uzatacak ve yaşam kalitenizi artıracaktır.

  1. Adım: Aktif zayıflama dönemi: 9 haftalık bir süreci kapsar. Bu süreçte farklı beslenme programlarını bulacaksınız.Bu farklılığın amacı vücut yapınızın bazı besin gruplarına daha iyi uyum sağlamış ,bazı besin gruplarıyla hiç uyuşmamış olabileceği. Eğer bir yiyecek-içecek sizin metabolizmanıza uygun değilse genel anlamda sağlıklı bile olsa sizin kilo vermenizi engelleyebilir.Binlerce dolarlık testlerdense bu kolay deneme basit besin duyarlılığını ortaya koyacaktır. En rahat ettiğiniz hafta sizin bedeninize en uygun olan haftadır. Beslenme listeleriniz sırasıyla;2.hafta : Alternatif değişimleri öğreneceğiniz hafta,3.hafta : Protein haftası,

4.hafta : Vejetaryen beslenme haftası,

5.hafta : Hipoglisemik hafta,

6.hafta :Süt ürünlerini içermeyen hafta,

7. hafta : Mayasız ya da glutensiz beslenme haftası,

8. hafta :Protein ve karbonhidratları ayrı tüketme haftası,

9.hafta :Suni karbonhidrat içermeyen beslenme haftası

10.hafta : Veganbeslenme haftasıdır. Vegan beslenme haftasında bir günlük çiğ beslenmeyi(raw food) deneyimleyebilirsiniz.

Her hafta ayrı bir beslenme şeklini programlamak sizin için zor olursa herhangi birbeslenme şeklini isterseniz 3-4hafta boyunca da uygulayabilirsiniz.

3. Adım: Günlük yaşama uyumlanma dönemi: İki haftalık bir süreci kapsar. Yavaş, kontrollü ve bedeninize uyumlu bir şekilde yiyeceklerin serbestleşmesinin gerçekleştiği bir dönemdir.

4. Adım: İdeal kiloyu koruma programı: İki sene sürelidir. Bu süre programı tamamladıktan sonra vücudunuzun yenihalini kabullenmesi için geçen zamandır. Bu bilgiyi binlerce danışanımızın zayıflamasıyla ilgili geçen süreçte, yani uzun yılların tecrübesiyle öğrendik.

Dikkat: Bu sürede kendinize dikkat etmeyi bırakıp, eski hatalı yaşam alışkanlıklarınıza tekrar geri dönerseniz vermiş olduğunuz kilonuzu yo-yo etkisiyle %30 fazlasıyla geri alırsınız.

5cd6b981d14de.jpg


Önerilerimize kulak verdiğiniz takdirde ise bu yaptığınız son diyet olacak.

21 Günlük Program

  • Eğer sadece birkaç kg fazlalığınız varsa,
  • Adım adım giderek kendinizi zorlamak istemiyorsanız
  • Yakında bir organizasyona katılacaksanızİlk 21 günlük programı gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.Ancak kalıcı sonuç için kitabın tamamını okumalısınız.Böylece yıllar geçse de o küçük fazlalıkların geri gelmediğini göreceksiniz çünkü bedeninizin bilgeliğini öğreneceksiniz.

10 Haftanın Sonunda

İlk haftadan sonra kalan9 haftada ana hedefimiz ilk hafta vermiş olduğunuz vücut ağırlığınızın %5’ine bir %3 daha kilo kaybı ilave etmektir. Böylece programın sonuna kadar başlangıçtaki vücut ağırlığınızın %8 ini vermiş olacaksınız. Sizi bu süreçte kilo kaybından daha çok mutlu edecek durum ise vücut yağ oranınızın %5-10 arasında azalması olacaktır.

Blogumuzda hafta hafta programımızı bulacaksınız.

04 Ocak 2022

Paylaş: